30 aniversari

Aquest any ha estat especial. Complim tres dècades portant solucions de manteniment i execució d’instal·lacions frigorífiques, entre altres serveis en els quals ens hem especialitzat per a oferir confiança i treball de qualitat als nostres clients.

En aquests anys hem anat adaptant a CLIMASIP a les necessitats que les empreses i els particulars que s’han acostat a nosaltres han anat tenint. Així, la nostra gamma de serveis és més àmplia i sempre vetllant pel millor servei i qualitat.

Entre altres coses, aquest any estem contents perquè hem inaugurat a la nostra seu central de Lleida, una aula de formació amb capacitat per a 20 persones. Estem convençuts que la formació és fonamental per al nostre equip i per a oferir un gran servei als clients, per això que estem satisfets per aquesta nova sala de formació.

També estem satisfets perquè aquest any hem fet un pas més, en la comunicació de la nostra empresa. Per a estar més prop dels clients i proveïdors, hem obert alguns perfils a les xarxes socials que pensem ens poden ajudar a explicar el que fem. A més d’actualitzar la pàgina web de CLIMASIP, hem obert perfils en Linkedin, Facebook i Instagram, on podran seguir-nos i estar informats dels nostres serveis i novetats que creiem que us poden interessar.

Per això esperem que a partir d’ara, a partir d’aquest any que recentment comença ens acompanyeu per a poder estar més a prop vostre i sumar anys de vida al costat de CLIMASIP.

Gràcies per acompanyar-nos i per la vostra confiança!